سلام خسته نباشید.من برا اولین بارحدود15روزپیش یه جلسه iplبرارفع موهای زائدانجام دادم اماهنوزحتی یه تار موهم نریخته!؟واینکه خیلی دردداشت بااینکه ازاسپری لیدوکائین استفاده کردم میخواستم بدونم که بایدروی همه تارهای مواشعه لیزرتابونده بشه یااینکه بایه بارضربه اطرافشم دربرمیگیره راستش ؟اون خانومیکه برابدنم انجام دادن بفرض برازیربغلم شایدحدودا ده بارزد..وگفته که هربیست روزیکباربرم؟بااینکه وسط سینه م تاول زده ودوهفته س دارم پمادآلفامیزنم که جاش نمونه خواهش میکنم راهنماییم کنیدچون من شهرستان هستم واینجاهمین یدونه دستگاهوداره اگه مناسب نیست ویابدوکم داره میزنه که بعداتوخوداستان اقدام کنم؟خیلی ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا برای ipl 10 شات برای زیر بغل کم است در ضمن با هر لیزری تاول و سوختگی طبیعی نیست موها هم باید طی 15 روز ریخته باشد [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

پوست خود را نجات دهید

اطلاعاتی درمورد انتقال خون (ترانسفوزیون درمانی)

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علت گلوله شدن فیلرها پس از تزریق

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

درمان های غیر دارویی و طب فیزیکی در سردرد تنشی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کلوئید یا گوشت اضافه چگونه درمان می شود؟

کم شنوایی چه تاثیری بر گفتار و زبان دارد ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سیب زمینی یا برنج قهو ه ای کدام سالمتر است ؟

زایمان طبیعی بدون درد چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]