با سلام آقای دکتر شما 2 بار در مطبتون لیزر فراکشنال روی پوست صورتم که منافذ باز دارد انجام دادید اما الان بعد از گذشت 9 ماه پوست صورتم بسیار خشک شده وحتی ضد آفتاب هم روی پوستم ماسیده می شود،در حال حاضر مرطوب کننده 24 ساعته پریم استفاده می کنم این کرم مناسب پوستم هست یا اینکه کرم دیگری پیشنهاد می کنید؟منافذ پوستم هم بعد از 2 جلسه لیزر تغییری نکرده آیا استفاده از کرم aha با توجه به خشک شدن پوستم ضرر دارد؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

همان مرطوب کننده زیر ضد افتاب استفاده نمایید AHA ملایم را شبها بزنید و به تدریج زمان باقی ماندن روی پوستتان را زیاد کنید. شب اول با نیم ساعت شروع کنید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 منافذ باز پوست

تلفن : 91620100 - 031

جلوگیری از ایجاد جای بخیه بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان دردهای مفصل دنده ای - مهره ای با تزریق

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درماتیت آتوپیک یا اگزمای شیرخواران چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تاموکسیفن چیست و چه تأثیری بر ژنیکوماستی دارد؟

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

هر اندولیفتی اندولیفت نیست!

علت شانه یخ زده (شانه منجمد یا فروزن شولدر) چیست؟

سوالات رایج پس از عمل واریکوسل

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]