باسلام وآرزوی موفقیت برای شما خانمی27ساله هستم 7ماهه که ازدواج کردم زمانی که باهمسرم نزدیکی دارم لذت میبرم اماارضانمیشم وبه اوج لذت جنسی نمیرسم ومنی شوهرم فورا ازبدنم بیرون میادبه نظرشمامیتونه روناباروری تاثیر بزاره .ازارضانشدنم خیلی عذاب میکشم ورواعصابم تاثیرمیزاره امامرکز مشاوره ای که بتونه دراین زمینه بهم کمک کنه درشهرمون سراغ ندارم درضمن دراین هفت ماه هیچ گونه پیشگیری ازبارداری نداشتم اماتاکنون باردار نشدم خواهش میکنم کمکم کنید وراهنماییم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ارضا شدن و به ارگاسم رسیدن برای بارداری نیاز نیست. برای مشاوره در مورد مسائل حنسی می توانید به کلینیک روانی جنسی دانشگاه اصفهان در روزهای سه شنبه و جهارشنبه صبح هر هفته مراجعه کنید. شانس باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است. بنابراین نباید نگران باشید با گذاشتین یک بالش زیر پاهایتان و تاخیر نیم ساعته برای شستشو نگرانی شمادر مورد خروج مایع کاهش خواهد یافت اسپرمهای فعال 90 ثانیه پس از انزال خود را به لوله های رحمی یم رسانند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیارگاسم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

انواع جراحی زیبایی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

زخم مزمن چیست و چرا یک زخم مزمن می شود؟

آیا استفاده از نرم کننده مو عوارض دارد؟

آنچه در مورد اصول زیبایی بینی باید بدانیم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

معایب و مزایای تزریق بوتاکس چیست؟

آیا شکستن قولنج انگشتان دست باعث آرتروز می شود؟

اندولیفت، روشی مؤثر در جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سوزن درمانی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]