سلام ببخشید من حدود چهل روز هست که عمل کیست مویی انجام دادم این کیست رو چون یکی از اعضای خانوادمون گرفته بود تونستم زود تشخیص بدم .پزشک به صورت بسته واسم عملش کرد ولی اخر بخیه رو که نزدیک مقعدم هم بود رو به مقدار یه نخود باز گذاشت تا عفونت ها بیرون بیاند .عفونت های زرد رنگی بیرون اومد و حالا دیگه خیلی کم بیرون میاد.سوال من اینه که ایا این روش روش خوبی بود و یا نه؟و این که این روش چند درصد احتمال عود وجود داره؟و این که یکی از روش های جلوگیری از عود زدن مو های اون منطقه هست من مو هارو میزنم ولی بعد از دو روز دوباره رشد میکنه نه زیاد بلکه خیلی کم رشد میکنه ایا نیاز هست باز کوتاه کنم؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- روش خوبی است. کوتاه بودن موها کافی است. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائد

اوزون درمانی چیست ؟

فواید و ویژگی های آب درمانی چیست

آیا سرطان پروستات با دفعات انزال ارتباط دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هزینه کاشت ریش بستگی به چه مواردی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

خطر سرخچه در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیزر کل بدن چند جلسه است و چند دقیقه طول میکشد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کمبود کدام ویتامین ها باعث اختلال نعوظ می شود؟