facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام همسرم 38 ساله حدود دو سالی دچار ریزش موی در قسمتی از فرق سر شده که اکنون پیشرفت هم کرده پزشک برای او بیوپسی تجویز کرده ایا ضرورت دارد با تشکر


دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ] :

اگر شدت ریزش مو زیاد باشد به ویژه اگر با تعییرات پوست سر همراه باشد انجام بیوپسی جهت دستیابی به تشخیصی دقیق تر لازم است. [ 1398-07-25 ]




آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021
پیامهای بهداشتی
دادن وعده دروغ به كودك يا فراموش كردن وعده‌هاي داده شده ، به اعتماد فرزندتان نسبت به شما لطمه بزرگي مي‌زند


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان