خسته نباشيد جناب دكتر مادر بنده از كمردرد شديد رنج ميبره و انواع درمان ها رو انجام داره نزد متخصص هاي زيادي رفته ولي اصلا بهبودي حاصل نشده ديسك بين مهره ايش آسيب ديده ولي در حد عمل جراحي نيست ممنون ميشم راهنمايي كنيد خيلي درد داره

دکتر علی فرخانی :

ابتدا باید بیمار معاینه و تست شود تا بتوان پروسه درمان را برنامه ریزی کرد اما در حال حاضر تا حد امکان روی کمر درد خود فشار نیاورد مثلا نشستن روی زمین، راه رفتن و ایستادن زیاد نداشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟

پوست آینه کبد

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روشهای تشخیص سرطان سینه در مردان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رفع افتادگی پلک با بلفاروپلاستی در اصفهان

علائم سرطان رحم و تخمدان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پرش پلک چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

هر آنچه درباره تزریق فیلر باید بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]