باعرض سلام من هرموقع که ازحمام بیرون میام درنیم تنه ی بالادرجلو بخش سینه وشکم ودرعقب اون فاصله ی بین گردن تاکمرم شروع به خارش میکند درضمن روی بدنم مقداری جوش درآمده وچندخال ریزقهوه ای وجود داردوهمچنین امروز متوجه شدم چندخال خیلی ریزروی پای راستم به وجوداومده آیا میتونه عامل بیماری باشه درضمن من 19سالم است...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که آب داغ استفاده ننمایید و حمام طولانی نداشته باشد بعد از حمام لوسیون بدن بزنید اگر خارش ادامه داشت به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

بیماری ای شبیه ام اس مولتيپل اسکلروز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

وازکتومی چیست ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تنبلی تخمدان چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق ژل یا چربی در ناحیه لابیا ماژور (واژن)

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اختلال وسواس و تاثیر آن بر رابطه زناشویی و جنسی

درباره فیموز و پارافیموز چه می دانید؟

عوارض تزریق ژل در دراز مدت

لایه برداری پوست و هر آنچه باید درباره آن بدانید

علت ریزش مو در مردان چیست و چگونه درمان میشود؟