سلام پسری 26 ساله هستم که برای جلوگیری از ریزش مو از فیناستراید و ماینوکسیدل استفاده میکنم.با توجه به گزلرش های جدید شرکت مرک مبنی بر دایمی بودن عوارض قیناستراید آیا باید هر چه سریع تر مصرف این دارو را متوقف کنم؟ در مدت 1ماهه مصرف تاثیر بسزایی داشته، ولی بعضی از عوارض گفته شده مشهوده. به گفته پزشکان : عوارض این دارو ماندگار نمی باشد و موقتی هستند اما گزارشات شرکت سازنده ی این دارو چیز دیگه ای رو میگه چکار کنم؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه گزارشات جدید بازگو کننده عوارض طولانی مدت در بعضی از افراد است بهتر است فیناستراید را قطع کنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اهمیت سرعت در ورزش

از چه روشهای برای روشن کردن پوست استفاده میشود؟

پرسش های متداول فیلرهای پوست

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون بخش اول

جراحی لیفت شقیقه چگونه انجام میشود؟

علت کج شدن آلت تناسلی مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رفع افتادگی صورت بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تعداد وعده در ماه رمضان

انواع فوبیا و ترس از سکس و رابطه جنسی