سلام خانم دکتر با عرض معذرت میدونم که این سوال ربطی به تخصص شما نداره ولی میخواهم نظر شما رو بعنوان یک پزشک بدونم ممنون میشم که سوالمو در اسرع وقت جواب بدید چون خیلی نگرانم به تازگی در مقاله ای خواندم که دستکشهای لاتکس ( وکاندوم)محافظت کافی در برابر ویروس HIV و هپاتیت ندارند وویروس ایدز میتونه از طریق سوراخهایی که کمتر از پنج دهم میکرون قطر دارند از دستکش به ظاهر سالم عبور کنند این منو خیلی نگران کرده چون من همیشه با خون در تماسم (در آزمایشگاه) از طرفی در بعضی دیگراز سایتهای خارجی گفتند که این فرضیه درست نیست چون دستکش لاتکس نسبت به اب نفوذناپذیر است از نظر شما این فرضیه تا چه حد درست است؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در مورد ویروس های هپاتیت و HIV قطعا یک نکته مشخص استو ان اینکه ویروس هپاتیت بسیار ویرولنت تر ویا مسریتر از ویروسHIV و مقاومتر است ولی ویروسHIV مقاومت کمتری دارد. بهترین کار محافظت در برابر هر دو نوع ویروس است. من هم مانند شما تنها از دستکش لاتکس استفاد ه میکنم وامیدورام این دستکشها با توجه به عدم نفوذپذیری نسبت به آب بتوانند محافظت را در برابر ویورسها ایجاد کنند این فرضیه با توجه به رفتار این ویروسها به نظر صحیح می رسد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

طب تسکینی در خانه Home Care

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

(سيرنگو ميليا (سيرنکس

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مصرف مکملهای دوران بارداری

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کیست بیضه چیست؟روشهای تشخیص کیست بیضه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آنچه در مورد جراحی لیفت ابرو باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

انزال معکوس یا انزال عقب گرد

راهکارهایی جهت ترک غذا خوردن احساسی

آیا ماساژ درمانی برای دیسک کمر خوب است؟