سلام دکتر عزیز.من دختری 25 ساله هستم که چند سال اخیر موهام شروع به سفید شدن کرده و هر روز بیشتر میشه .آقای دکتر آیا داروی یا راهی هست که از سفید شدن بیشتر موهام جلوگیری کنم.اگه دارو هست ممنون میشم اسمشو بگین تهیه کنم چون فعلا در شرایطی قرار دارم که نمیتونم به پزشک مراجعه کنم.ممنونم از پاسختون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام عملا دارویی که در از بین بردن سفیدی مو اثر قابل توجهبی داشته باشه وجود نداره . در سایت مطلبی تحت عنوان سفیدی مو وجود دارد لطفا به آن مراجعه فرمایید. [1401-06-24]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آرتروز کمر و ستون فقرات یا اسپوندیلوز (Spondylosis)

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بعد از مزونیدلینگ، پوست به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علت و علائم سرطان پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مایع آسیت چیست و به چه دلیل نیاز به تخلیه دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار

ماینوکسیدل چیست؟

غذاهای انرژی بخش برای فیبرومیالژیا

با دیدن این علائم فوراً به اورولوژیست مراجعه کنید؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]