سلام جناب آقای دکتر من حدود یه ماه پیش تعدادی از خالهای صورتم با لیزر برداشتم هنوز جای خال ها باقی مانده و دو تا از خالام از وسطشون داره یه نقطه سیاره رنگ ایجاد میشه. نگران شدم برگرده و یا جای خالها باقی بمونه. من تو این مدت فوق العاده حواسم به رعایت اصولی که گفتید بوده بیرون نرفتم و از کرم ترمیم کننده و ضد آفتاب مدام استفاده کردم. لطفا راهنمایی کنید. لازم است دوباره بیام شما ببینید. با سپاس فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خالهایی که نقطه سیاه دارند باید مجددا برداشته شوند ولی بقیه را با یک کرم میتوان برطرف کرد. مجددا مراجعه نمایید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بیماریهای پوستی دستگاه تناسلی زنان

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کورتاژ چیست و دلایل انجام کورتاژ

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فواید پاکسازی پوست چیست ؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

واژه نامه باروری از حروف ش تا ی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

کویتیشن آراف و ال پی چی و تاثیر آن بر لاغری

چگونه با استرس مقابله کنیم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]