سلام میخواستم بدونم اگر منی داخل مقعد ریخته بشه با اینکه دختر پرده داره ممکن باعث بارداری بشه...؟ اگر منی داخل مقعد ریخته بشه چه مشگلی را برای دختر به بار میاره....؟ ممکنه در هنگام این کار به پرده آسیب برسه....؟ اگر منی وارد واژن بشه کی میشه متوجه شد دختر بارداره و چکونه میشه به صورت کلی از بارداریش جلوگیری کرد که به بکارتش آسیب نرسه....؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی سوال شما مشابه بسیاری از سوالهای قبلی است بارداری ربطی به بکارت ندارد روش اورزانس بهترین روش در شرایط پس از 72 ساعت اول پس از مقاربت مشکوک ست. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری مقعد

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عفونت باکتریایی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جراحی زیبایی پلک

چند نکته در باره زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

درمان جوشهای زیر پوستی با روشهای خانگی

سندروم عضلانی شانه درد

سرطان بیضه و واریکوسل چه تفاوتی دارند ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کاشت ابرو یا تاتو ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان چین و چروک دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مکمل کارنتین در بیماران کلیوی