سلام 20سالم هس و دارای ریش کم پشت در برخی جای صورتم و سیخ سیخ هسم خواسم بدونم واسه پرکردن ریش و برطرف کردن سیخ بودن ریش چه باید کرد؟ در ضمن استفاده از مینوکسیدل عوارضی چون بیشترشدن موی زائد داره؟ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مقاله ای در سایت در مورد کمپشتی موی صورت در آقایان وجود داره. از عوارض ناشایع ماینوکسیدیل موضعی افزایش رشد مو در سایر نواحی است که باقطع دارو موها مجددا میریزند [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تاثیر استفاده از بریس در شکستگی مهره های کمری و گردنی

نقش اسید آمینه شاخه دار در تغذیه ورزشکاران

رایج ترین بیماری های پوستی

مژه های بلند پرپشت و زیبا داشته باشید

چگونه شوینده مناسب پوست خود را بیابیم؟

نشانه های مصرف شیشه و علایم ترک آن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

عفونت واژن در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کلسیم

پیوند مو طبیعی به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]