سلام اقای دکتر شوشتری .بنده پسری 30ساله میباشم که از چند هفته پیش روی پوست بدنم التهابات قرمز رنگ گرد که دایره مانند بوده و در وسطشان شوره پوست دیده میشه باکمی تحقیق توی اینترنت فهمیدم که قارچ هست و درحال زیاد شدن میباشن. لطفن دارویی اگر هست چه خوراکی چه موضعی معرفی کنید باتشکر از زحمات شما؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من تشخیصی ندارم ولی شاید مصرف شامپو کتوکونازول برروی این ضایعات بهبود بدهد [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

کاشت مو و روشهای آن

کهیر ناشی از نور آفتاب

تشخیص بزرگی پروستات یا سونوگرافی

چربیها و ارتباط چاقی و کلسترول خون

سونوگرافی های دوران بارداری

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اصلاح طبیعی فرم لب

انواع تومور های ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]