سلام خسته نباشین من سابقه پلیکیستیک تخمدان دارم پوست و موی خیلی خشکی دارم موهام مرتب گره میخوره و موخوره داره کف سرم خارش دارم شامپو خیلی ملایم فولیکا سرکه سیب اسپری نرم کننده فیروز سبز کودک استفاده می کنم به خاطر پیشگیری از موخوره بیشتر خیلی کم برس به موهام می زنم و چون موم فر و وزه سریع گره می خوره به خاطر کرونا میترسم ارایشگاه برم مومو کوتاه کنم راهی هست که موهام گره نخوره موقع باز کردن گره می ریزه و موهام قدش بلنده و اکثرا باز میذارم به خاطر خارش و ریزش نرم کننده قوی نمی زنم میشه برس چوبی ا

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. از نرم کننده استفاده کنید به ساقه موها بزنید نه ریشه ارایشگاهها باز شده موها رو حتما کوتاه کنید [1399-02-30]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان پوست مو خوره

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

توانبخشی پوکی استخوان

مزایای دستگاههای رولر وکیوم یا ال پی جی جدید نسبت به نوع قدیمی

معرفی بوتاکس زئومین XEOMIN آلمان

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

با درد کلیه یا رنال کولیک چه کنیم؟

آیا دیابت منجر به آسیب تاندون ها می شود؟

جوانسازی دوباره با آراف فرکشنال

همه چیز درباره میکرونیدلینگ

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]