سلام وقت بخیر جناب دکتر. سوالی داشتم ممکنه راهنماییم کنید؟ من دیروز شش واحد پایه ایمپلنت برای هشت دندان جلو کار گذاشتم پیش دکتر محمد بیات. ایشون بم گفتند برای اینکه کار سریعتر انجام شه همزمان با کشیدن اینکار رو انجام بدم. امروز که در مطالب اینترنتی میخوندم نوشته برای دندانهای جلو بکار گیری این روش یعنی کارگذاشتن پایه ها همزمان با کشیدن دندانهای جلو از نظر زیبایی برای دندانهای جلو مناسب نیست ایا این درسته؟

دکتر محمدحسن سمندری :

درود خیر کارگذاری ایمپلنت همزمان با کشیدن دندان در صورتی که شرایط آماده باشد ربطی به دندانهای جلو یا عقب ندارد و در هر دو می شود انجام داد گرچه چون در دندانهای جلو کار حساس تر است نیاز به مهارت بیشتری دارد و ج احان فک و صورت گرچه چون در دندانهای جلو کار حساس تر است نیاز به مهارت بیشتری دارد و جراحان فک و صورت (مانند دکتر بیات) در این کار مهارت لازم را دارند [1399-07-06]

پاسخ سوال پزشکیایمپلنت دندان زیبایی

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

تغذیه مناسب در دوران قاعدگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بهبود عملکرد جنسی با کاهش علائم افسردگی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اندولیفت چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش اسید آلفالیپوئيک در ورزشکاران

مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت سوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علل تیرگی ناحیه تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ماستالژی یا درد پستان

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

همه چیز در مورد روش های درمان دیسک کمر با لیزر