برای بارداری اقدام به میکرو کرده ام بار اول نشد روز 3و4 دل درد شبیه به دردهای پریودی داشتم الان بار دوم بعد از گذشت 1 هفته گاهی دل درد خیلی خفیف و کوتاه ولی شبیه پریود دارم علت این دردها در هر دو بار چه چیز میتواند باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این دل دردها معمولا در خانمهایی که عمل میکرو یا ترانسفر انجام میدهند وجود دارند که گاهی ناشی از کرامپهای رحمی است در صورت شدت این درداها برای گرفتن پروزسترون حتما به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

عکس پانورامیک دندان چه کاربردی دارد؟

پرورش اخلاق در فرزندان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تهیه و انتخاب غذای سالم در منزل و خارج از منزل

عوارض چشمی فشار خون

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تفاوت جنین دختر و پسر در سونوگرافی

کارسینوم مجاری شیری درجا چیست؟

کنترل بی اختیاری در مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونکی انجام لیزر موهای زاید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]