سلام میخواستم بدونم که چندروز از اولین پریودیم که بگذره بایدبرم آزمایش بارداری بدم من هر19روز یا20روزپریود میشم وهربارممکنه که 5یا6روز عقب یاجلوبزنه آخرین بار19آبان پریودشدم وتا25ام بودم وحالاباید14اذزدوباره پریودمیشدم ولی هنوزنشدم الان بایدچکارکنم توروخدازودجوابموبدین مرسی

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرایم برای آزمایش خون بارداری می توانید یک هفته مانده به دوباره پریود شدن اقدام کنید با توجه ب شرایط شما بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری هر چه زودتر است. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

علائم آسیب دیدگی عصب گردن

لیزر جوش صورت چیست؟

عینک آفتابی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

با ترک های پوستی خداحافظی کنید!

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض عدم جایگزینی دندان های از دست رفته

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

هرآنچه درباره کهیر باید بدانیم

مشاوره والدین کودک برای رشد توانمندیهای گفتار و زبان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

نمونه برداری از بافت ریه توسط سوزن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]