سلام عرض ادب خانم دکتر تو جواب سونوگرافی نوشته شده رحم بزرگترازنرمال قسمت آنتریو رحم تاحدودی نمای میوماتوز.نگران شدم .۳۰سالم هست ومتاهل هستم بچه هم ندارم .لطف میکنید بفرمایید این مورد مشکل خاصی هست؟ تخمدان راست نرمال تخمدان چپ نرمال

دکتر نرگس علیان :

سلام.مشکل خاصی نیس.سایز رخم بخاطر میوم ها مقداری بزرگتر شده است.میوم در اکثر خانم ها وجود داره و مشکلی ایجاد نمی کنه.شما فقط باید مراقبت های قبل و حین بارداری رو به طور کامل داشته باشین. [1399-03-17]

پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی رحم

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

نیاز های تغذیه ای در ارتفاعات زیاد

خواص استنشاق آب نمک

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

سلامت مژه ها

لابیاپلاستی و جراحی زیبایی دستگاه تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

عاقبت بوتاکس مکرر

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی و افزایش حجم همزمان با نانوفت

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]