با سلام خانم دکتر من بلافاصله پس از اتمام دوره ام رابطه بدون پیشگیری داشتم وبعد از مصرف قرص اورژانس اوسیز 7 روز بعد پریود شدم ولی پس از 7 روز خونریزی تمام نشد فقط مقدارش خیلی کم شد تا اینکه در تاریخ معین دوباره پریود شدم ایا این خونریزی طولانی و طول کشیدن ان عوارض قرص بوده یا مشکلی دارم؟ ؟(در ضمن دوران عقدیم و باکره ام اولین باری بود که قرص مصرف می کردم تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم پریود هام هم همیشه منظم بوده دکتر هم نرفتم )

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی این نوع خونریزی می تواند از عوارض قرص باشد با این حال در صورت تکرار این مساله درس یکل بعد حتما به پزسک یا ماما مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کالیس کلیه چیست و کجا قرار دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لاغری و کرایولیپولیز

هر آنچه باید در مورد درمان تنگی کانال نخاعی بدانید

مراقبتهای پس از لیزر عروق ساق و ران

با تزریق ژل بینی چه معایبی در بینی رفع میشود؟

شرایط انجام تست پاپ اسمیر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کیست کلیه، علت، عوارض، تشخیص و درمان

زگیل تناسلی در یک نگاه کلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نشانه های درد زانو ناشی از پارگی مینیسک