با سلام- جناب دکتر ،من مدت چند سال است که کف پای چپم در گودی از زیر پوست دارای یک خارش شدید وضعف درونی است البته گاها با ورزش مخصوصا استفاده از وزنه و آن هم ورزشهای دست این حالت رفع میشود ولی مجددا بر میگردد. لطفا بفرمایید علت چه میتوانند باشد و چه باید انجام دهم. با تشکر از توجه و پاسخ جنابعالی

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ضعف کف پا اگر همراه با درد باشد بایستی از نظر اعصاب پا بررسی شود ولی اگر مشکل شما صرفاً خارش است، به دکتر متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکف پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

ایزوترتینویین، آکوتان یا راکوتان

آیا افزایش قد بعد از بسته شدن صفحات رشد ممکن است؟

جراحی کانتوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

از دست دادن دندان یعنی تحلیل استخوانها

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تشخیص و پیشگیری از بیماری آرتروز گردن

لیزر تراپی مو برای درمان ریزش موها

نانوفت چیست؟

پوکی استخوان و ضرورت انجام سنجش تراکم استخوان

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]