با سلام خدمت دکتر گرامی مردی 31 ساله هستم. متاسفانه از رویش موی ریش بر روی گونه به سمت چشمها ناراحتم. گرچه هنوز افزایش غیر قابل تحملی پیدا نکرده ولی در حال افزایش است و متاسفانه به تدریج با تراشیدن صورت قوت میگیرد. همچنین همین مشکل را بصورت جدی تر بر روی لاله گوش نیز دارم. میخواستم بپرسم آیا استفاده از کرمهای مو بر باعث کندی رشد موهای این نواحی خواهند شد؟ و ثانیا هزینه درمان این دو قسمت صورتم بوسیله لیزر حدودا چقدرخواهد بود؟ قبلا از پاسخ شما کمال تشکر را دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای موبر تاثیری بر رشد مو ندارد برای هزینه لیزر موهای زائد باید با مطب تماس بگیرید [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

علایم و نشانه های سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

خداحافظی با ترکهای ایجاد شده بعد از چاق و لاغری و بارداری

لیفت بینی با نخ چگونه انجام میشود؟

هیدرآدنیت چرکی پستان چیست؟

نورالژی عصب سه قلو

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عمل پانکچر تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با کفی و کفش های طبی مخصوص جبران کوتاهی پا آشنا شوید

آناتومی دستگاه ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیفت با نخ و مراقبت های بعد از آن