سلام.پسری 29 ساله(تهران) هستم.شغلم مرتبط با کامپیوتره.سوالی خدمتتان داشتم.5 ماهه که در صورت و دستانم "احساس" خشکی میکنم.هر روز از میوه های موز سیب پرتقال و خیار استفاده می کنم.بصورت تقریبی 2 لیتر آب می نوشم.کرم مرطوب کننده هم مداوم استفاده می کنم.قبلا آرکو،اما متوجه شدم استفاده از اون باعث خشکی بیشتر شده.کرم رو عوض کردم و نیوآ جایگزین کردم. مدتی خوب بود اما باز همون وضعیت دارم.در همین مدت موهایم هم خیلی چرب می شود.خلاصه که کلی اذیت میشم.کلافه شدم و تقریبا روزی یکبار دوش می گیرم بخاطر این وضعیت.صابون های گلیسیرینه استفاده می کنم.ورزش روزانه هم انجام میدهم.خواهش می کنم کمکم کنید. مرسی واقعا

دکتر جمال الدین حسن زاده :

1.لطفا مقاله خشکی پوست در سایت را مطالعه فرمایید. ۲. تعداد دفعات شستشو ی بدن را کمتر کنید ۳. نیازی نیست در هر بار شستشو از صابون استفاده کنید. ۴.بهتره یک بررسی از لحاظ کم کاری تیروید بشید.۵. اگه مرطوب کننده ها جواب نمیده از چرب کننده مانند وازلین استفاده کنیید. ولی باید پوستتون خیس باشه بعد وازلین بزنید [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ایا چروک پنجه کلاغی دور چشم قابل درمان است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پروتز سینه از چه جنسی است؟

لب هایی صاف و بدون خط با تزریق ژل

کاشت ابرو به روش FUT چگونه انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت دیده نشدن کیسه صفرا در سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد لیزر اربیوم در کلینیک های پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آزمایش اسپرم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جراحی عیوب انکساری بخش دوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]