سوال :

سلام خسته نباشی آقای دکتر آیا برگشت ضعف چشم بعد از ده سال در عمل لازک صحت دارد با تشکر


دکتر احمدرضا خلیلیان :

با سلام شايع ترين عارضه لازك برگشت درصدي و نه تماما نمره چشم است، هر چه نمره بالاتر و سن كمتر باشد، محتمل تر ايت ولي در همان چندسال اول است و بعد از يك دهه بعيد است، موفق باشبد [1398-04-24]


پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، ساختمان یاس ، واحد 501
تلفن : 36274240 - 031

بلفاروپلاستی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

غذا های غنی از آنتی اکسیدان

[ 1392-08-13 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

لاکتیویا فراتر از سودمند (قسمت دوم)

[ 1397-06-13 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

روغن تقويت كننده مژه

[ 1396-08-24 ]دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

پرده بکارت چیست ؟

[ 1395-04-07 ]دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

لوزه برداری

[ 1388-12-04 ]دکتر احمد رضائیان [ متخصص گوش، حلق و بینی ]

همه عواملی که اجازه نمیدهند چربی های شکمی آب شوند را بشناسید(1)

[ 1395-12-09 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

استروژن در کدام مواد غذایی زیاد وجود دارد

[ 1395-05-30 ]دکتر حمید کوچه باغی [ پزشک عمومی ]

تاثیرات امواج آر، اف در جوانسازی پوست

[ 1394-10-07 ]دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]