سلام دکتر عزیز.. خسته نباشید.. بنده آقا هستم 30 سالمه .. روی صورتم قسمت چانه درماتیت سبوره دارم یکبار درمان شدم ولی دوباره بیماریم برگشته تا یک ذره ریشام بلند میشه پوسته پوسته میشه .... برای سرم از کتوکونازول هفته ای یکبار برای پیشگیری استفاده میکنم ... به نظر شما برای صورت چی میتونه خوب باشه که بشه برای همیشه استفاده کرد که پیشگیری بشه .. سپاسگذارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از لوسیون کلوتریمازول میتوانید استفاده نمایید ولی به نظر من باید به متخصص مراجعه نمایید و درمان خوراکی مصرف نمایید تا برای مدتی راحت باشید [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

تزریق بوتاکس صورت و پیشانی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اوزون تراپی و اکسیژن درمانی در طب فیزیکی و توانبخشی

علائم و درمان آرتروز زانو چیست؟

راهکاری های ترمیم بهتر زخم

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

واریکوسل چیست؟

کرایو لیپولیز

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

آکنه هورمونی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روشهای جبران خشکی پوست بانوان پس از یائسگی