سوال :

سلام . آقای دکتر .ورسیکالر قسمت وسیع بدنمو گرفته شامپو کتو کنو نازول سه هفته استفاده کردم لکه های سفید زیاد شده تا چند ما ه باید شامپو استفاده کنم تا درمان شود. وبرای تشخیص ورسیکالر با لامپ وود در مطب دکتر مشود تشخیص داد یا باید آزمایشگاه قارچ شناسی رفت و ممنون میشم د و سوال را پاسخ دهید .


دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله یکی از روشهای تشخیصی ورسیکالر استفاده از لامپ وود در مطب توسط متخصص پوسته.گاها پس از درمان ورسیکالر با وجود از بین رفتن قارچ جای اون به صورت لکه های سفید میمونه و لامپ وود منفی است. این حالت به معنی عدم پاسخ به درمان نیست و به مرور زمان و یا با استفاده از روشهای درمانی بهبود میابد [1401-02-24]


پاسخ سوال پزشکیقارچ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آگاهی درباره سرطان پستان با کتاب سیب صورتی

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

علت زود جذب شدن ژل لب چیست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سفید کردن پوست با منوبنزن

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خال سباسه

دکتر فرشید دبیرزاده [ پوست و مو ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

بیماری ام اف چیست

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]