باسلام ممنونم از پاسخ دهیتون.آقای دکتر شما برای من قرص ایزوترتینوین برای جوش تجویز کردیدیک ماه با برندتجاری هگزال استفاده کردم دوباره تجویز کردید دکوتان خریدم آیااشکالی نداره؟ واینکه دکترداروخانه گفتن کیفیت راکوتان بهتره قیمتش هم گرانتره آیا درسته ؟ومیتونم همزمان بامصرف این قرص روشن کننده سیگل حاوی هیدروکینون استفاده کنم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

از لحاظ اثر بخشی و عوارض بنظر نمیرسه تفاوت بین مارکهای مختلف وجود داشته باشد [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیفت و جوانسازی پوست بدون جراحی با هایفوتراپی

نکاتی برای رژیم غذایی مناسب یک ورزشکار

هیدروسل و درمان آن با هیدروسلکتومی

مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟

تغذیه در آندومتریوز

هر آنچه باید درباره کاشت ابرو دانست

روشهای رفع چین و چروک اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کمردرد و سایر مشکلات اسکلتی در کودکان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان درد ستون فقرات با جراحی های بسته دیسک