سلام وقت بخیر اقای دکتر خواستم بدونم داروهایی که برای جوش صورت مصرف میشه اگه بصورت یک ماه مصرف شد و تغییر نکرد چیکار باید کرد؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان جوش طولانی مدته و یک ماه برای حصول نتیجه زمان کمی است . مدت زمان درمان آکنه غالبا چند ماه و گاها چند سال است. شما باید تحت نظر متخصص پوست ، درمان آکنه را ادامه بدید. [1401-02-13]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

برجسته سازی گونه با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

انواع سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رابطه تغییرات مو و سلامتی ما

بیماری سرطان بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت دوم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سنگ شکنی کلیه به چه فرایندی گفته می شود؟

برای جوش های التهابی چه کنیم؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روشهای لاغری سریع کدامند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

ماه گرفتگی چیست و آیا نیاز به درمان دارد؟