سلام آقای دکتر. من راکوتان مصرف کردم و لاغر شدم شدیدا پوستم خشک و خشن شد. الان خیلی خط خنده هام زیاد و عمیق شدن چه روشی برای از بین بردن اینا هست؟ درمان سریع؟؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

غیر از خشکی پوست سایر موارد از جمله لاغری و عمیق شدن خط خنده جز عوارض ذکر شده این دارونیست. برای خشکی پوست ناشی از رآکوتان از مرطوب کننده استفاده کنید. برای درمان خط خنده معمولا از پرکننده ها مثل ژل یا چربی استفاده میشه. [1401-02-13]

پاسخ سوال پزشکیخط خنده تزریق فیلر

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بی اختیاری ادرار چیست؟

بلوک عقده ای عصبی ستاره ای جهت کاهش درد بازو

کمردرد حاملگی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

قبل از انجام سونوگرافی چه نکاتی را باید رعایت کرد ؟

پاک کردن خالکوبی با لیزر کیوسوئیچ

ریزش موی آندروژنیک در زنان

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کیست پیلونیدال یا کیست مویی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

علت انجام جراحی پف پلک پایین

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]