سلام دکتر خسته نباشید دکتر ببخشید من قبلا قرص های ویتامین ب 6 ، ریجندیت ، فورکاپیل استفاده کردم . الان به دکتر مراجعه کردم و قرص هیر ویت رو تجویز کردند. میخواستم بپرسم ضرری نداره این همه ویتامین که خوردم؟ یک وقت ویتامین هام زیاد نشه؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اصولا مصرف مکمل ها در جایی که کمبود آنها وجود ندارد یا نیازی به آنها در شرایطی افزایش نیافته است مورد سوال است. هر چند اکثرا مکملها با این استدلال که بی ضرر هستند تجویز میشوند ،اما مصرف بی رویه آنها توصیه نمیشه مضافا بر اینکه بر خلاف ادعاها شواهد کافی در مورد مفید بودن آنها مگر در شرایط خاص وجود ندارد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مزایا و معایب قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بهترین و جدیدترین روش غیر جراحی جوانسازی پوست

آیا سقط جنین در سونوگرافی مشخص می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد سونوگرافی در مامایی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نقش تغذیه در ورزش

نمایان شدن رگ های بدن

یبوست چیست؟

عمده ترین علل دردهای سیاتیک چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان ضایعات عروقی و مویرگ های واریسی با لیزر