سلام دکترجان خسته نباشی من دامداری دارم ویکسال پیش متوجه بیماری پوستی شدم که از یک گاوالوده به من منتقل شده بودکه پوستش شوره های ریزی داشت و سفید میشد من هم همین علائم رو ابتدا روی دستم وبعد متاسفانه روی التم بوجود اومد و همراه خارش شدید وسوزش هست ازپماد کلوتریمازول 2هفته استفاده کردم محلش بیشترشد ازشامپو کتوکنونازول2 استفاده کردم علائم کم میشه ولی دوباره برمیگرده وبدتر میشه از چه دارویی استفاده کنم راهنماییم کنید ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بهتر است با توجه به شغلتون توسط متخصص پوست معاینه و از لحاظ بیماریهای قارچی بررسی شوید. درصورت ابتلا به این بیماریها نیاز به درمان متناسب با توع بیماری قارچی خواهید داشت. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی قارچ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مسمومیت حاملگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بوتاکس ، دیسپورت ،زئومین، نورونوکس ، نوروبلاک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ماندگاری بوتاکس چقدر است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روشهای درمان اسکارهای پوستی کدامند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

گره تیروئید چیست؟

درمان تاول های پوستی خارش دار

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق ژل یا چربی برای خط خنده