سلام خسته نباشید من با شماره پرونده 395121587 پیشتون بودم .برای پسوریازیس چون پماد ها جواب نداده بودن قرص سیکلوسپورین نوشتید .میخواستم بدونم کی برگردم پیشتون تاریخ مراجعم 18اسفند بوده و زمانی که قرص رو استفاده میکنم برای خشکی و خارش پوستم چیکار کنم ؟روغن زیتون استفاده کنم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله میتونید روغن زیتون ،روغن کنجد یا وازلین برای خشکی پوست استفاده کنید. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

ایا آسیب های دوران کودکی قابل جبران است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بهترین سن برای کاشت ریش و سبیل چه سنی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هیچگاه این قسمت از صورت خود را فراموش نکنید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ریزش مو و علت آن

علت درد گردن و بهترین راه درمان گردن درد

جراحی های مناسب برای بهبود ضعیفی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سرطان (تومور) آلت تناسلی مردان (پنیس)