با سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر حسن زاده خواستم بدونم تیرگی نواحی زانو برطرف میشود؟ همچنین کک مک و خال بدون اینکه جای آنها باقی بماند از صورت رفع می شود؟ آیا خود شما این کارو انجام میدید که بیام خدمتتون؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای درمان تیرگی پوست نواحی زانو یک درمان انتخابی وجود ندارد. روشهی مختلف مانند استفاده از محصولات موضعی ویا بعضی از انواع لیزرها و یا کربوکسی تراپی با نتیج متغییر بکار رفته اند. درمان کک و مک با خال متفاوت است . لیزر در درمان کک و مک و گاها در درمان خال مورد استفاده قرار میگیرند. در درمان خال بسته به نوع خال امکان باقی ماندن اسکار وجود دارد. بنابر این بهتر است ابتدا بصورت آزمایشی یک یا دو خال درمان و درصورت حصول نتیجه دلخواه بقیه خالها را برداشت. همه اینکارها در مطب اینجانب انجام میگیره. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست خال

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای تخلیه ژل پاژ

علائم، علت تشخیص و درمان شکستگی مهره گردن

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تزریق چربی راهکاری برای جوانسازی دست ها

تفاوت اسپوندیلولیز و اسپوندیلولیستزیس چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ایا جای سوختگی با لیزر از بین میرود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت افتادگی یا شل شدن بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سونوگرافی در منزل برای چه افرادی مناسب است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

پیشگیری از درد پا با پوشیدن کفش مناسب