سلام میشه یه شستشوی عالی برای جوش صوزت معرفی کنید تحت درمان خودتونم هستم یه محلول و ژل بردم ولی گفتم ببینم با چی صورتمو بشورم لطفا راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نوع شوینده تاثیر چندانی در درمان جوش ندارد. بنابر این تفاوت ثابت شده ای بین محصولات شستشو دهنده وجود ندارد. به همین دلیل در تجویزهای من معمولا شوینده برای درمان جوش وجود ندارد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لزوم پاکسازی پوست

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان یبوست و دیورتیکولیت روده

کمبود ویتامین دی در کودکان

شناسایی نوعی ماده سرطانزا به نام آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده

پوست صورت پس از سابسیژن به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

فرو رفتن ناخن در گوشت پا

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما

روشهای تقویت فولیکولهای مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]