سلام آقای دکتر همسرم مدتیه که بعد از رابطه ی جنسی،پوست آلتش قرمز میشه و بشدت میسوزه و انگار که زخم میشه. اوایل فکر میکردیم بخاطر حساسیت به کاندوم باشه اما بعدا متوجه شدیم این مشکل بعد از رابطه ی بدون کاندوم هم براش به وجود میاد. حالا میخوام بدونم بنظر شما این مشکل علتش چیه؟آیا میتونه بخاطر عفونت واژینال باشه؟بنظر شما برای بهبودیش باید چیکار کرد؟این مشکل تقریبا هردفعه بعد رابطمون به وجود میاد و آزار دهنده شده

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ضایعات بیشتر اگزمایی (حساسیت)است و در اینصورت احتمال حساسیت به کاندوم بیشتر مطرحه. اقدامات زیر پیشنهاد میشه:1.عدم استفاده از کاندوم2. مراجعه خودتون به متخصص زنان جهت درمان عفونتهای احتمالی3. مراجعه به متخصص پوست جهت درمان دارویی4. چرب کردن پوست با یک کرم مرطوب کننده مانند وازلین. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چالش سی روز دیسیپلین کاهش وزن لیست کالری های سبک (12 )

التهاب ورم تیرویید

زگیل تناسلی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت به وجود آمدن کیست کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیزر جوانسازی پوست دست چه مزایایی دارد؟

چه عمل هایی در بیماریهای کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) با لاپاراسکوپی انجام می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چه افرادی برای تزریق ژل به سینه مناسب هستند؟

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟