با سلام خدمت جناب آقای دکتر حسن زاده دختری ۲۵ ساله هستم پوست خشکی دارم که برای مرطوب ساختنش از روغن طبیعی بادام شیرین استفاده میکنم، آیا کرم آبرسان را پیشنهاد میکنید یا همین روغن بادام شیرین کافی است؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

محصولات موضعی با پایه چرب مانند روغنهای طبیعی درمان مناسبی برای خشکی پوست هستند. این روغنها برای کارآیی بیشتر بایستی روی پوست مرطوب و خیس بکار روند. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ناهنجاری کاورنوما مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تشنج چیست و چه چیزی باعث وقوع تشنج میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان

رژیم غذایی در نوجوانان و کودکان چگونه باشد ؟

بوتاکس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

جوانسازی پوست با لیزر اربیوم

نحوه انجام سونوگرافی کالر داپلر

انواع سونوگرافی های دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ویتامین ها ( ویتامین آ قسمت اول)