سلام وقت بخیر خسته نباشید ببخشید من ریشم پرپشت تره از سبیلام چن مدت پیش رفتم بیمارستان رازی برای پر پشت شدن سبیلم ماینوکسیدیل پنج درصد نوشتن گفتن دست ساز هستش خودمون درست میکنیم ولی هنوز استفاده نکردم خواستم ببینم روزی یه بار استفاده کنم یا یک روز درمیان استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

دو بار در روز ماینوکسیدیل بزنید [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نیدلینگ صورت چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تورم بیش از حد لب پس از تزریق ژل

10 توصیه به فرد دارای لکنت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

تشخیص سندروم داون در بارداری با سونوگرافی

موخوره

رفع چروک ناحیه تناسلی زنان با تزریق ژل