سلام آقای دکتر میخواستم ببینم آیا دستگاههای لیزری که از هوای سرد. استفاده نمیکنند و از ژل استفاده میکنند آلکساندرایت نیستند؟آیا این مطلب صحت دارد؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با توجه به دستگاههای موجود در بازار این مطلب تا حدود کمتر از 2 سال قبل صحیح بود. اما در حال حاضر الزاما صحیح نیست.غالب دستگاههای لیزر دارای سیستم خنک کننده تماسی هستند. یعنی پروب لیزر که با پوست تماس دارد سرد شده و پوست را خنک میکند. غالب دستگاههای لیزر آلکساندرایت تا 2 سال قبل بجای سیستم تماسی خنک کننده از سیستمی جانبی به صورت هوای خنک استفاده میکردند. اما از حدود 2 سال قبل دستگاههای آلکساندرایتی به بازار عرضه شده که از سیستم خنک کننده تماسی و ژل استفاده میکنند و نه هوای خنک. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاربرد لیزر اربیوم در کلینیک های پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جراحی خال با برداشتن یا تراشیدن چگونه انجام میشود؟

عمل لیزیک چشم برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان بیرون زدگی دیسک با اوزون تراپی

لیکن پلان - قسمت دوم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (3

چرا دیسک دچار پارگی یا بیرون زدگی می شود؟

چه زمانی به تزریق چربی گونه فکر کنیم؟