باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر . برای جوش های صورتم قرص داکسی سایکلین توشتید ولی از روز سوم حالت تهوع بهم دست میده خواستم راهنماییم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

چند روز دارو رو قطع کنید و مجددا شروع کنید و ببینید باز دچار تهوع خواهید شد یا خیر. همراه با مصرف داکسی سایکلین یک لیوان آب بنوشید و تا یک ساعت دراز نکشید. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان جراحی و غیر جراحی بیماری آرنج تنیس بازان

مراقبت های تسکینی

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

اگر به تازگی حمام آفتاب گرفته اید، لیزر نکنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

وضعیت رژیم غذایی قهرمانی

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی

با لاخره درست میشه

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]