باسلام آقای دکتر من تحت تجویز شما الان پنج ماه راکوتان مصرف میکنم جوش هام خوب شده یعنی الان شاید ماهی یکی دوتاجوش بزنه آیامیتونم قرص هارو یکدفعه ای قطع کنم یااینکه یه ماه دیگه یک شب درمیان مصرف کنم بعد قطع کنم.خواهش میکنم جواب بدید.ویه مقدار جای جوش ها قرمزه میشه یه کرم معرفی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تصمیم در مورد ادامه درمان جوش بستگی به دوز دریافتیتون،مجموع داروی دریافتی،وزنتون،وضعیت فعال بودن جوشها،عوارض احتمالی دارو و نیز نتایج آزمایشات دوره ای بخصوص آزمایشات کبدی و چربیتون داره. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تزریق بوتاکس به ابرو

جندر فلوییدها چه شخصیت جنسی دارند؟

لیزر بهترین روش درمان زگیل

شرایط و آمادگی های لازم قبل از انجام سونوگرافی واژینال

لاغری تضمینی با ترکیب دودستگاه کرایولیپولیز و کویتیشن

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

چه تعداد افراد کم شنوا در تهران وجود دارد؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]