سلام.خسته نباشید ببخشید اقای دکتر نصف موهای سرم در عرض یکسال سفید شده و خیلی تار خاکستری داره.ایا راهی برای سیاه شدن دوباره موها هست؟و چکار کنم تا از سفید شدن باقی موها جلوگیری کنم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سفید شدن موها بیشتر علت ژنتیکی و ارثی دارد. در موارد کمی ممکنه در اثر بعضی حالات یا بیماریها ایجاد بشه یا بعضی از بیماریها همراهی داشته باشه. متاسفانه درمان یا راه پیشگیری موثر شناخته شده ای نداره. لطفا مقاله ای که در سایت در این مورد وجود داره مطالعه فرمایید. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت ایجاد دون دون های سفید روی لب

معرفی سایت محصولات پوستی معتبر خارجی

لیزر جوانساز پوست

روشهای غیرجراحی لیفت ابرو کدامند؟

عکس رنگی کلیه (IVP) چیست و چگونه انجام می شود؟

زایمان زودرس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب است ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

افزایش وزن در دوران یائسگی