سلام آقای دکتر من چند وقت قبل برای درمان لکه های صورتم لیزر فراکشنال انجام دادم. پزشکی که برایم لیزر انجام دادند متخصص پوست نبودند.الان لکه هایم بیشتر شده میخواستم ببینم الان چه کاری میتونم برای لکه هایم انجام بدم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در انجام لیزر برای درمان لکه های پوستی بایستی فاکتورهای متعددی از جمله نوع لک ، تیپ پوستی بیمار، فصل انجام لیزر ، انتخاب لیزر مناسب و.....مدنظر باشد. بسیاری از لکه های پوستی درمان لیزری ندارند. در صورت عدم توجه به موارد فوق ممکنه نتایج برخلاف انتظار حاصل بشه. در حال حاضر نیز برای درمان عارضه ایجاد شده محافظت در برابر آفتاب و درمانهای ضدلک و احیانا ضد التهابی توصیه میشه. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیفرکشنال درمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عوارض پیرگوشی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا شما به موهای خود آسیب میزنید؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

معیارهای مناسب برای انتخاب همسر و ازدواج موفق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

عوامل خطر در ابتلای اعتياد زنان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تزریق بوتاکس های مجاز در کلینیک دکتر حسن زاده

برجسته سازی لب با تزریق ژل

مزایای الکس سرد کوترا برای لیزر موهای زائد چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش دوم )

چرا جوش میزنیم و درمان جوش یا آکنه چیست؟