سوال :

سلام دکتر خسته نباشید خاتمی۴۰ساله هستم حدود۴سالگی دچارسوختگی درناحیه ی صورت وگردن شدم ایاروش درماپن اثارشوب حداقل میرسونه؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

میکرونیدلینگ جز درمان‌های اسکار میتونه بکار گرفته میشه.اما واقعیت اینه در مورد اثرات این روش درمانی توسط بعضی افراد غیر متخصص اعراق شده.در درمان اسکار بستگی به نوع اسکار از ترکیب روش‌های مختلف استفاده میشه تا حداکثر نتیجه حاصل شود. [1400-03-18]


پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اهداف کوچینگ سلامت سوشانس

دکتر مینا رضایی [ کوچینگ سلامت ]

نحوه استفاده از کرم تریامسینولون استوتاید

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

میکرونیدلینگ و تاثیر آن در جوانسازی پوست

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سرطان روده بزرگ یا کولون

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

قابل توجه بیماران لک ، تیرگی پشت کمر و استریا

دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]