سلام آقای دکتر وقتتون بخیر آقای دکتر برای توقف ریزش موی سرم و رویش دوبارش پیش دکتر رفتم گفتن یه روش جدید اومده که دارو رو داخل سر تزریق میکنن گفتن ۱۰۰ در ۱۰۰ جواب میده گفتن یه داروی جوانسازی تزریق میکنن خواستم بدونم چه روشی هست و آیا این حرف درسته ؟ عوارض داره این کار یا نه؟ ممنون میشم جواب بدیدچون واقعا بجز شما کسی رو نداشتم ازشون سوال بپرسم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام در روش مزوتراپی از تزریق بعضی مواد به داخل پوست استفاده میشه و جز روش‌های درمانی در بعضی موارد ریزش مو است اما این مطلب که این روش در صد درصد موارد موثر است پایه علمی ندارد. پیشنهاد میشود جهت تشخیص نوع ریزش مو و درمان مناسب احتمالی به متخصص پوست و مو مراجعه فرمایید، [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو مزوتراپی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آرایش و پیری یا جوانی پوست

جوانسازی پوست با اس وی اف ژل

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

بایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

جراحی لیفت صورت ( کشیدن پوست ) چگونه انجام می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

بررسی علل و درمان جوش هورمونی

سلامتی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

عصب سیاتیک چیست و علت درد آن کدام است؟

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت اول

کاربرد مزوژل پروسترولین چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]