سلام آقای دکتر من 2 ماهه راکوتان مصرف میکنم واسه جوش صورتم. ولی ریزش موی سرم از اون مقع زیاد شده و کم پشت شده. راه حلی هست که مصرف قرص و قطع نکنک وریزش موم درست شه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام اگه ریزش مو مربوط به دارو باشه موقته و جای نگرانی نیست [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آکنه هورمونی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان اگزما پوست صورت

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آبسه پستان چیست و چگونه درمان میشود؟

زانتالاسما چیست؟

لیفت ابرو با تزریق ژل

پاک کردن تاتو با لیزر کیو سوئیچ

ورم حاد معده چیست؟