با سلام درمورد این محلول های رشد موی هندی به اسم کینگ اویل که در اینستا میفروشن برای رشد ریش صورت میخاستم ببینم عوارضی دارن چرا میگن باید همراه با قرص اهن وبیوتین همزمان استفاده بشه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

غالب محصولات ضد ریزش مو موجود در بازار غیر علمی هستند و جنبه تجاری دارند [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آموزش بهداشت جنسی

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

بیماری پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آیا لنف نود گردن خطرناک است؟

تأثیر پیلینگ اسید سالیسیلیک بر آکنه

دیده نشدن کلیه جنین در سونوگرافی

لیزر درمانی پوست چرب

نگاهی به تاثیر نور آفتاب بر پوست

لیفت ابرو با تزریق بوتاکس

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]