سوال :

با سلام ببخشید آقای دکتر نتیجه بخشی پی آر پی مو ومزوتراپی مو قطعیه ؟ وجانشین کاشت مو میشه ؟ در صورت تایید بیشتر کدام روش را پیشنهاد داده و این روشها در مطب جنابعالی انجام میشه ؟ ممنون از شما


دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام بستگی بعدهات ریزش مو داره .در موارد ریزش موی ارثی قطعی نیست و جایگزین کاشت نیست.تجربتا ترکیبی از هر دو روش بهتر جواب میده.بله در مطب مادقابل انجامه [1399-09-07]


پاسخ سوال پزشکیمو پیوند مو صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت دوم)

[ 1393-07-28 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

همه چیز درباره کامکوات و خواص مفید آن

[ 1392-12-13 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

فواید ، معایب و کالری انواع پنیر ( قسمت سوم )

[ 1395-08-02 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

علل افزايش اشتها و روش هاي كنترل آن

[ 1389-05-18 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

داروهای عامل اختلالات جنسی در مردان و زنان

[ 1388-12-09 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

درد لگنی

[ 1396-06-26 ]دکتر صدیقه آذری [ متخصص زنان و زایمان ]

زوائد پوستى ( آكروكوردون )

[ 1395-10-16 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

اگزما از کودکی تا بزرگسالی

[ 1387-04-08 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

دیدگاه انجمن پوست ومو در مورد پی آر پی

[ 1393-11-20 ]دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]