با سلام ببخشید آقای دکتر نتیجه بخشی پی آر پی مو ومزوتراپی مو قطعیه ؟ وجانشین کاشت مو میشه ؟ در صورت تایید بیشتر کدام روش را پیشنهاد داده و این روشها در مطب جنابعالی انجام میشه ؟ ممنون از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام بستگی به علت ریزش مو داره .در موارد ریزش موی ارثی قطعی نیست و جایگزین کاشت مو نیست.تجربتا ترکیبی از هر دو روش بهتر جواب میده.بله در مطب ما قابل انجام است. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی مو مزوتراپی مو کاشت مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ورزش باورنكردني براي آرتروز زانو

عمل تعویض پروتز سینه به چه علت انجام میشود؟

مزایای تزریق ژل چیست؟

تیرویید چشمی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کلیه نابجا چیست و چه علائمی دارد؟

بیماری های پوستی شایع در سیگاری ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

انواع تبخال را بهتر بشناسیم

درمان انسداد هورمونی در سرطان سینه