سلام اقای دکتر من موهام مجعد هست و خیلی خشکه ،شما چه ماسک و نرم کننده هایی برای موهای خشک و فر من پیشنهاد میکنید ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام میتونید از نرم کننده های مو یا سرم مو یا روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون بادام کنجد یا نارگیل استفاده کنید. این روغن‌ها باید روی موی مرطوب استفاده بشه [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پرسش و پاسخهایی درباره وازکتومی - قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

قرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری- بخش دوم

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزريق ژل و چربی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی در زنان چیست؟

فواید انواع سبوس

اختلالات تشنجی ( صرع ) در بارداری

رفع گودی و قوس کمر با روش های طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

راه های تقویت، رشد و پرپشت شدن مو

سقط مکرر - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]