با سلام.من دختری ۲۷ ساله ام که حدود ۵ سال پیش جوش زیادی بر روی صورتم دراوردم.با درمان جوش ها خوب شدن ولی جای جوش ها به صورت فرورفتگی روی صورتم ماندند .برای درمان جوشها دکتر برایم کرم پانکسل ۵درصد تجویز کرده بودن که داروخانه به من ده درصد دادند . بعد از ان جای جوشها به صورت فرورفتگی ماند دیگر جوش در نمیاورم ولی جای ان جوشها هم خوب نشد در این پنج سال بیش از ۴۰ بار میکرودرمی کردم لایه بردار استفاده کردم لیزر co2 به صورت ازمایشی به دو نقطه از صورتم زدن تا اثر ان را ببینند ولی چون جای ان هم ماند دکتر گفتن میکرودرمی بکنید بازم میکرودرمی انجام میدم ولی نتیجه ای نمی بینم پوستم چربه. لطفا کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر فرورفتگی زیاد است بعید است که با میکرودرم ابریژن بهبود داشته باشید باید برای شما لیزر فرکشنال co2 یا سابسیژن یا آر اف فرکشنال انچام شود. دقت کنید مهارت فردی که این اقدامات را برای شما انجام میدهد در نتیجه گیری شما بسیار موثر است [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال سابسیژن اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

روشهای لاغری سریع کدامند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سنگ های سیستم ادراری کدامند؟

سیاتیک چه علائمی دارد

چه زمانی برای ماموگرافی مناسب است؟

هدف از انجام جراحی بلفاروپلاستی پلک فوقانی چیست؟

پاسخ به سوالات درمان اسکار با لیزر

ویژگی های لیزر کندلا در رفع موهای زائد

زنان کی باید سونوگرافی کنند ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]