سلام اقای دکتر مرسی از جواب دادناتون اقای دکتر من واسه سفیدی پوستم از ماسکهای خانگی مانند خیار -ابلیمو-گوجه-سیب زمینی استفاده کردم ولی نمیدونم چرا بعد از استفاده صورتمو تیره ولک دار میکنن صورتم هم حساسه میشه چن ماسک روشن کننده یا سفید کننده معرفی کنین ؟ مرسی چقد باید از ماسکهای که معرفی میکنین استفاده کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بعضی داروها بخصوص مرکبات حاوی موادی هستند که پوست را در برابر نور آفتاب حساس میکنه و موجب ایجاد لک پوست میشه . بهتره استفاده نکنید. [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درد دنبالچه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربردها و مزایای تزریق فیلر هیالورونیک اسید در جوانسازی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت از دست ها و ناخن ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بیماری زونا چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اگزما

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پرده بکارت چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

درباره ساختار مو بیشتر بدانید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اخذ گواهی فوت در منزل به صورت شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان صدا دادن مفصل گردن با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]